Mat - drikke - kokebøker - kosthold
Viser 1 til 50 av 649 bøker << tilbake 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 neste >> |
Nr | Beskrivelse | Pris | |
---|---|---|---|
148778 | Smular - Ei bakebok for barn : DNS 2005. Innbundet. |
Kr 70,00 | |
84769 | 100 Franske Retter Fredhøis Forlag, . Fargeillustrasjoner. Innbundet.. Ubetydelig slitt. Storformat. 64 s. |
Kr 60,00 | |
84768 | 100 Gryteretter Fredhøis Forlag, . Fargeillustrasjoner. Innbundet. Ubetydelig slitt. Storformat. 64 s. |
Kr 60,00 | |
84770 | 100 Italienske Retter Fredhøis Forlag, . Fargeillustrasjoner. Innbundet. Ubetydelig slitt. Storformat. 64 s. |
Kr 60,00 | |
130454 | 52 Søndagsmiddager. Hjemmets Kokebokklubb Hjemmets bokforlag. 1983. 64 sider. Kartongbind. |
Kr 70,00 | |
136541 | 60 middagsretter fra Det Glade Kjøkken. Foto: Bengt Wilson Mega. Uten utgiverår. Innbundet. 143 sider. |
Kr 88,00 | |
78064 | A Taste of Old Somerset Castle Publications, Dorset. Uten utgiverår. Illustrerte oppskrifter. Annonser. Orig. pappbind m/spiralrygg. Ubetydelig slitt. 115 s. |
Kr 70,00 | |
06427 | Approach to cookery. An Elementary Cookery Book for Post Primary Schools By a Sub-Committee of The dHome Economics Teachers' Group. REvised ed. Melbourne, Australia 1970. 118 s. Hf. |
Kr 80,00 | |
132328 | Aschehougs kokebok Innbundet med rød skinnrygg. Oslo 1967. Annet opplag. 664 sider. Illustrert. Pen. |
Kr 300,00 | |
152563 | Bak i dag. Inspirasjon i kjøkkenet. DeDanskeSukkerfabrikker. Uten år. Heftet. 34 s. Lett falmet ellers grei |
Kr 40,00 | |
139393 | Barolo e Barbaresco le Langhe dei grandi vini Slow Food Editore 1998. 157 sider. Omslag. |
Kr 80,00 | |
131872 | Beautiful Cocktails for Bombay Sapphire The BombaySpirit Company 2002. 76 sider. Kartongbind. |
Kr 80,00 | |
137249 | Bon Appétit. Fast & Easy. Quick Recipes for Busy Cooks The Condé Nast Publications Inc. New York 2001. 94 sider. Tverrformat. Omslag. |
Kr 80,00 | |
30713 | Bosch Küchenmaschine. Bedienungshinweise und Rezepte 1961. 191 s. Plastomslag. |
Kr 100,00 | |
03013 | Bruksanvisning for Spinner håndmixer Med oppskrifter. I liten perm. 1965. |
Kr 80,00 | |
84209 | Carl Butlers kokebok. Fortsettelsen Cappelen, Oslo, 2. oppl. 1991. Til norsk ved Elvy Karterudseter Fargefotografier. Innbundet. Som ny. Storformat. 128 s. |
Kr 130,00 | |
09922 | Catalogue. The Heublein Premiére National Auction of Rare Wines XII. Lying in America and Europe San Francisco 1980. 128 + XXXVI s. Hf. Brett på første sider. |
Kr 100,00 | |
149734 | Chocolate southwater 2000. 64 s. Heftet. Engelsk språklig. Lett falmet ellers pen |
Kr 70,00 | |
66134 | Das Lacroix-Brevier 1971. 154 s. Originalbind. Illustrert. |
Kr 80,00 | |
64923 | Den store boken om drinker og andre drikker Allers. Innbundet. 1986. 186 sider. Illustrert. Pen. |
Kr 80,00 | |
102976 | Der Grosse Johnson. Die Neue Enzyklopädie der Weine, Weinbaugebiete und Weinerzeuger der Welt Hallwag Verlag, Bern/Stuttgart, 2. omarb. utg. 1988. Illustrasjoner. Orig. kunstskinnryggbind m/vareomslag. Rift i omslag, ellers pen. Navn. 559 s. |
Kr 200,00 | |
52773 | Det nye kjøkkenbibliotek. Forretter XI 1971. 228 s. Innbundet. Illustrert. |
Kr 60,00 | |
107613 | Det skal vi feire! Mat og ideer for små og store fester Notabene forlag AS 2001 Kartongbind m/ vareomslag 256 sider Storformat. Rikt illustrert med foto. |
Kr 200,00 | |
154598 | Diabetes kokeboka. Gourmetmat med lite sukker og fett Foto: Simon Smith. Matanretning: Sally Mansfield. Til norsk ved Irene Inman Tjørve. Damm 3. opplag 2004. Innbundet. 128 sider |
Kr 100,00 | |
139266 | Duemilavini il libro guida ai vini e ai ristoranti d`Italia 2008. Associazione Italiana Sommelier Bibenda editore. 1791 pages. Hardcover. |
Kr 150,00 | |
70141 | Easy Italian Cookery Ebury Press, London, 1. utg. 1985. Fargefotografier. Orig. pappbind. Liten skade på omslag, ellers pen. 160 s. |
Kr 80,00 | |
129257 | Ehlers kokebok for kryddermat Uten utgiverår. 48 sider. Kartongbind. Rift på ryggen. |
Kr 80,00 | |
63234 | Encyclopedie des Vins de France 1993. 383 s. Originalbind med vareomslag. Rikt illustrert. |
Kr 250,00 | |
149740 | Fersk, fort & fristende Cappelen 2002. Innbundet med vareomslag. 143 s. Over 175 oppskrifter og ideet til matretter som det tar toppen 15 minutter å forberede. Pen |
Kr 100,00 | |
140670 | Fest (Over 60 enkle og spennende oppskrifter) Notabene forlag, Utgave: Mega, innbundet, pen, |
Kr 80,00 | |
144441 | Festmat - Pasta Hjemmets Kokebokklubb 1986. Innbundet. 2 bind. |
Kr 150,00 | |
142582 | Festmat fra Hjemmets Kokebokklubb Hjemmets bokforlag 1982. 64 store sider. Kartongbind. |
Kr 80,00 | |
142593 | Fjærkre. Hjemmets Kokebokklubb Hjemmets bokforlag 1982. 64 store sider. Kartongbind. |
Kr 80,00 | |
58444 | Flatfisk. Flat i form rund i smak 1985. 127 s. Originalbind. Illustrert. |
Kr 120,00 | |
136614 | Fogtdals matleksikon. Norsk mat - fylke for fylke. Bind 18: Hordaland - Møre og Romsdal - Nord-Trøndelag Fogtdals Bibliotek 1985. Side 1638-1727. Stort format. Kartongbind. Vareomslag. |
Kr 150,00 | |
147490 | Frankrike à la carte. En goumetresa med Siv och Key L. Nilson LTs fölag, Stockholm 1989. 156 sider. Originalt kartongbind. |
Kr 100,00 | |
66109 | French Cooking 1977. 64 s. Originalbind med vareomslag. Illustrert i farger. Stort format. |
Kr 80,00 | |
148022 | Frukt og bær ( mitt kjøkken ) ICA 1986. Kartonbind. 63 s. Som ny |
Kr 70,00 | |
140794 | Fryse, salte, tørke (mitt kjøkken) Ica / Allers familiejournalen, 1986, innbundet, pen, 63 sider |
Kr 80,00 | |
125551 | Frysing av matvarer Utgitt av Statens Forsøksvirksomhet i husstell. Uten utgiverår. 40 sider. Omslag. Litt flekkete. Navn og årstallet 1972. |
Kr 70,00 | |
58953 | Frysing av matvarer + Hjemmefrysing Statens institutt for forbruksforskning (2 hefter) + heftet Hjemmefrysing utgitt av A/S Isol. Uten årstall |
Kr 70,00 | |
94084 | Gjestemat. Tips - Menyer - Oppskrifter Husmorforlaget uten utgiverår. 145 sider. Originalt kartongbind. |
Kr 70,00 | |
115108 | Gjestemat. Tips - Menyer - Oppskrifter Husmorforlaget, Oslo 1974. Ansvarlig: Brita Olsson og Asta Ostenius. Oversatt av Anne Løvseth. Illustrasjoner. Orig. kartongbind. Pen. 147 s. |
Kr 80,00 | |
111985 | Globs brændevinsbog Wormianum, Danmark, 11. oppl. 1972. Recepter: P. V. Illustrasjoner: Anders. Orig. kartongbind. Pen. 123 s. |
Kr 150,00 | |
09935 | God mad fra det gode køkken. Opskrifter af Ove Verner Hansen U.å. 63 s. Ib. |
Kr 75,00 | |
02419 | Godt for matvenner. Gryteretter Faglig bearbeidet av Marianne Almstrøm Rykke. 1986. 96 s. Ib. |
Kr 100,00 | |
127061 | Godt for matvenner. Syltetøy og geleer Faglig bearbeidet av Marianne Almstrøm Rykke. 1986. 95 sider. Kartongbind. |
Kr 80,00 | |
80548 | Grill- og sommermat med Prima Norsk grønnsaker BAMA Gruppen, Oslo. Utgitt av Prima Norsk. U. å. Oppskrifter. Fargefotografier. Orig. kartongbind. Som ny. Storformat. 77 s. |
Kr 80,00 | |
92681 | Grill- og sommermat med Prima Norsk Grønnsaker BAMA Gruppen, Oslo. U. å. Illustrasjoner. Orig. kartongbind. Som ny. Storformat. 76 s. |
Kr 80,00 | |
142583 | Grillmat. Fra Hjemmets Kokebokklubb Hjemmets bokforlag 1981. 64 store sider. Kartongbind. Ex Libris. |
Kr 80,00 | |
<< tilbake neste >> |

